vineri, 1 aprilie 2016

Blog in conservare. M-am mutat la KISHINIOV. Imagini germane din România în Primul Război Mondial

                       http://www.george-damian.ro/imagini-germane-din-romania-in-primul-razboi-

 O descoperire recentă ar putea schimba tot ce se știa despre agenția de securitate americană și ar putea confirma, totodată, ideile lansate de adepții teoriei conspirației. Și asta pornind de la un simplu cuvânt. Internauții au constatat că, dacă tastezi cuvântul ”illuminati” (itanimulli, n.r.), invers, urmat de .com, adică itanimulli.com, ești trimis instantaneu pe site-ul agenției de securitate națională a Statelor Unite (NSA), organziația guvernamentală ce veghează la siguranța americanilor. 

Legătura dintre NSA și ordinul ”Iluminaților” a fost făcută de-a lungul timpului de adepții teoriei conspiraționiste, care consideră că agenția de stat, ca mai toate organizațiile de acest fel din America și din cele mai puternice țări ale lumii, sunt controlate de această mișcare secretă. 
Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria), de Adam Weishaupt, primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstad. Organizația era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhici) și apărători ai drpeturilor femeii, recrutați din lojile masonice din Germania. Scriitori ca Mark Dice, David Icke, Ryan Burke, Jüri Lina și Morgan Gricar au argumentat că Iluminații bavarezi au supraviețuit, posibil până în ziua de azi. Multe dintre aceste teorii sugerează că evenimentele din lume sunt controlate și manipulate de o societate secretă care se numește Illuminati.Teoreticienii conspirațiilor au afirmat că mulți oameni de seamă au fost sau sunt membrii a societății Illuminati, incluzându-i pe Winston Churchill, familia Bush, Barack Obama, familia Rothschild, milionarul David Rockefeller.



mondial-4557.html      
                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu